Симулатор за преглед на гърда

Симулаторът за преглед на гърда е реалистичен модел за преподаване на клинични и самостоятелни прегледи на гърдите. Плътността на материала варира в рамките на симулираната гърда, точно както при жив пациент. Преподавателят има възможност да вмъква тумори с различни размери (диаметър 1-4 см), форми (кръгли, овални, неправилни / звездни) и плътности за различни комбинации от сценарии за обучение.
Туморите които мога да се демонстрират са – аденоми, кисти, злокачествени тумори и увеличени лимфни възли. Симулаторът разполага с осезаеми ребра, гръдна кост и ключици и разширени лимфни възли в аксиларните и субклавикуларните области. На реалистичната кожа са изобразени – „Портокалова кожа“ с възпаления, обърнати зърна, запушване на кожата и асиметрия.
Симулаторът за преглед на гърда е проектиран за обследване в легнало положение и има възможност да се използва и в изправено положение.
Симулаторът за преглед на гърда включва – твърда подложка, дясна и лява вложки на гърдите, покриваща кожа, три туморни комплекта (27 бучки), талк, твърд калъф за носене.

Запитване....